Indkøb af broderipakker via nettet

For et stykke tid siden var jeg kommet i den kedelige situation, at jeg var løbet tør for broderiprojekter. Jeg var blevet færdig med min påskeløber – som jeg havde været i gang med i et par år. Den mangler blot nu at blive hæftet færdig, og så er den klar til at pynte på påskebordet.

I sommeren 2018 faldt jeg over et nyt julekatalog fra Permin Danmark. Jeg har ikke broderet julemotiver siden jeg var helt lille. Jeg faldt over lidt forskelligt. En julekalender, der indeholder to mønstre. Et med 4 ringe og et med 24 ringe. Der var også to julebilleder, som jeg synes var flotte.

Permin Danmark sælger ikke til privat personer. Jeg skrev derfor til Bella Broderi og Hobby, og spurgte om det var muligt at købe det igennem dem. Jeg sendte et billede med af de tre broderier, jeg ville købe. Bella Broderi og Hobby svarede meget hurtigt, og i løbet af 4 dage, havde de fået billederne hjem, og jeg kunne bestille dem over deres hjemmeside. De sendte mig en mail, med link til hvilke sider jeg kunne købe dem igennem. Service hele vejen igennem. Kan klart anbefales.

Så fortvivl ikke. Hvis der er noget, man gerne vil have, men ikke umiddelbart kan købe over hjemmesider, så er det bare at sende dem en mail.

Hvis du mangler inspiration til, hvad der ellers kan laves af kreative broderier til jul, har jeg et par eksempler her.